21 березня 2013 р.

Було дуже цікаво і смачно


Учні Капустинської ЗОШ дуже люблять подорожувати , прагнуть до знань , нового , цікавого і корисного. З метою розширення пізнавального інтересу , естетичних смаків , любові та бережного ставлення до природи , пошани до хліба , людської праці , історичного минулого українського народу , його звичаїв і традицій , підтримання здорового способу життя , культурного змістовного відпочинку для учнів Капустинської школи було організовано екскурсію до міста Суми. В ході екскурсії діти відвідали Сумський фарфоровий завод , де ознайомились з процесом  виготовлення фарфорового посуду , спостерігали за злагодженою роботою працівників , навіть допомогли в декоруванні чашок . Жоден не залишився  байдужим  від споглядання сувенірів , що виготовляються на заводі . Кожен придбав собі на згадку сувенір.
Пізнавальною була екскурсія до станції юного натураліста , де прослухали цікаві розповіді про спосіб життя та догляд за тваринами : нікого не залишили байдужим різнокольорові галасливі папужки , різнобарвні рибки , хом’ячок , шиншила . Відвідали народознавчий музей народознавчий музей , де почули  про побут , звичаї і традиції жителів українського села.

Особливе враження справив на дітей музей хліба. Школярі не лише  дізнались , як колись пекли хліб , а й переглянули експозицію хлібо-булочних виробів . Кожного вразили красою короваї прикрашені дивовижними квітами та візерунками.

Учні були зачаровані майстерністю кондитерів , переглянувши виставку шоколадних фігур у музеї шоколаду. Екскурсія видалась не лише цікавою , а й смачною , адже кожен мав змогу про дегустувати шоколад і отримав солодкий подарунок.
Та мабуть найбільше дітям сподобалось катання на роликах на роледромі. Більшість із них вперше стали на ролики , та через кілька хвилин тренувань діти вже могли впевнено кататись . Активний здоровий відпочинок сприяв здоровому способу життя .
Задоволені , стомлені , але щасливі діти повернулися додому маючи на згадку фото , сувеніри та незабутні спогади . 


Немає коментарів:

Дописати коментар